U bevindt zich hier: Over ons

Over ons

 

Welkom bij Vision Haircare - opgericht in Varberg, aan de westkust van Zweden door twee mannen die de behoefte zagen om een product op de markt te zetten in hairstyling die er nog niet was. En dat is precies wat ze gedaan hebben!

Wij geloven in een niet al te moeilijke revolutie. Wij geloven dat het mogelijk moet zijn om de beste kappersproducten te combineren met klantvriendelijke prijzen. We doen dat met een modern, strak design en producten die in Zweden zijn gemaakt voor professionele haarstyling en altijd met het milieu in ons achterhoofd.

 

Vision Haircare producten worden met grote zorg en op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd in Zweden, zonder tussenpersonen, voor dagelijks gebruik en voor een goed uitziend, gezond gevoel. We koesteren de individuele creativiteit.

Wij begeven ons op de zoute zee, weer of geen weer, langs het strand en door de bossen, in levendige stadscentra en het prachtige landschap en doen dat met mooie haren! We zijn er trots op om nu ook onze op maat gemaakte producten aan u te kunnen bieden in Nederland via www.visionhaircare.nl en in België via www.visionhaircare.be.

 

 

 

  • banner_onder/banner leadercam.png

    Nu ook LeaderCam Scharen bij Vision HairCare

 

LeaderCam ScharenLeaderCam Scharen

Vanaf januari 2018 zijn wij verdeler van het merk LeaderCam!

LeaderCam gebruikt uitsluitend hoog kwalitatief staal. Met een techniek die ook al werd gebruikt tijdens het vervaardigen van Japanse Samurai zwaarden zijn deze scharen uniek in hun soort. 
Alle kappersscharen zijn "razorsharp", en hierdoor ideaal voor het knippen/slicen en zal het haar ook schuin afsnijden waardoor men de graduatie in het haar krijgt. Garantie op perfectie!

LeaderCam scharen zijn voorzien van een kogellager systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de frictie in de schaar lager is met als gevolg dat een LeaderCam schaar soepeler knipt dan een conventionele schaar met een schroef en moer systeem. De eigenaar van onze scharen merkt dit verschil doordat men 's avonds minder vermoeid is in de handen.

Om de ergonomie van de scharen zo optimaal als mogelijk te maken heeft LeaderCam een samenwerkingsverband met het technisch wetenschapscentrum in Triëst waar ergo-therapeuten constant blijven werken aan perfectie ... de LeaderCam schaar!

Virtual Partners